Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Aflevering 72 Android N Is Er Maar Voorl…opig niet voor jou

  • played 6.46 K times
  • uploaded
  • in Podcasts
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Normaal onthult Google tijdens zijn jaarlijkse conferentie in mei een nieuwe versie van Android. Deze week werd echter onverwachts al een testversie van Android N uit de doeken gedaan.

Waarom vervroegt Google de eerste aankondiging van het besturingssysteem en waarom kan jij de software voorlopig toch nog niet gebruiken? We bespreken de veranderingen in Android N en het doel dat Google met zijn systeem voor ogen heeft.

Lees- en kijktip

Deze week zijn er drie leestips. De eerste is het stuk Fixing Twitter van Fortune over hoe Jack Dorsey, oprichter van Twitter en sinds kort ook weer CEO, het door problemen geplaagde sociale netwerk er weer bovenop wil krijgen.

http://fortune.com/fixing-twitter-jack-dorsey

Daarnaast heeft de Washington Post een goed stuk over de jeugd van Tim Cook en het verband met zijn strenge houding tegenover privacyschending: The roots of Tim Cook’s activism lie in rural Alabama.

http://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2016/03/07/in-rural-alabama-the-activist-roots-of-apples-tim-cook/

Tot slot is de necrologie van de New York Times over de uitvinder van e-mail de moeite waard. Het stuk Raymond Tomlinson, Who Put the @ Sign in Email, Is Dead at 74 staat bol van de opvallende en onbekende weetjes over e-mail.

http://www.nytimes.com/2016/03/08/technology/raymond-tomlinson-email-obituary.html

Feedback? Mail tech@nu.nl

Licence : All Rights Reserved


X