Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Aflevering 56: Dit Wordt De Laptop Van D…e toekomst

  • played 18.5 K times
  • uploaded
  • in Podcasts
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Deze week bespreken we de toekomst van de laptop:

Onze laptops veranderen snel sinds 2012, toen Microsoft de eerste Surface-apparaten aankondigde. De afgelopen weken lijkt die verandering in een stroomversnelling te zijn geraakt. Steeds meer pc-fabrikanten kondigen Surface Pro-achtige apparaten aan, laptops met een loskoppelbaar toetsenbord die eveneens als tablet gebruikt kunnen worden. Zelfs Apple waagt zich aan een dergelijke product met de iPad Pro die sinds deze week verkrijgbaar is.

Het samenvoegen van de tablet en laptop is niet nieuw, maar lijkt nu eindelijk de goede richting op te gaan. Wij bespreken deze week waar de laptopmarkt zich heen gaat bewegen en wat voor gevolgen dat zal hebben voor bijvoorbeeld tablets.

Deze week is de kijktip de toffe videovergelijking van de Surface Pro 4 en de iPad Pro door The Verge. De techsite heeft op een creatieve manier beide apparaten naast elkaar gezet:

http://www.youtube.com/watch?v=d3FOBIER_Ek

De luistertip is de nieuwe podcast Codebreaker over de maatschappelijke invloed van verschillende technologieën. Door codes in de podcasts te kraken kunnen nieuwe afleveringen eerder worden ontgrendeld:

http://content.codebreaker.codes/

Licence : All Rights Reserved


X