2017-01-09-audio-se-soh-yvonne

  • played 32 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Ytterligare flera hundra munkar och nunnor tvångsförflyttade från buddhistcentret i Larung Gar.
Fler uppgifter om partiutrensningar i Hongkong.
Kinesisk åklagare säger; Det finns ingen lag mot falungong.

Vi startar med första avsnittet på första artikeln av ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 261 miljoner människor.

I skall återigen hälsa på hos ett par gamla bekanta i Annies tehus. Torbjörn och Annie diskuterar ämnet barnuppforstran i Sverige och Kina.

Vi berättar om ett team i tekniklabbet på Luleå tekniska universitet som håller på att ta fram en metod som gör att vi kan utnyttja överbliven mat till att ladda framtidens mobiler. Bakterier i matrester kan generera elektricitet, säger forskarna. Läs fler nyheter om mat, hälsa, miljö och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annanstans och som är komponerad med Kinas hisoria som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


X