2016-12-19-till-2017-01-02-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
  • played 30 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

SOH Jul o Nyårsspecial.

Det här programmet innehåller hälsotips om hur man ser på ingefära inom traditionell kinesisk medicin. Vi får veta mer om Rooiboste, och hur vi på ett enkelt sätt kan slippa torra och nariga läppar i vinter.

En av mina absoluta favoriter när det kommer till julberättelser utspelar sig i New York och spänner över flera decennier och flera länder. Den handlar om en familj som splittrades i Österrike under andra världskriget och den osannolika historien om en fantastiskt vacker broderad bordsduk som för dem tillsammans igen, 35 år senare, i Brooklyn New York.

Vi tittar närmare på hur årets miljöhjälte ser till att ALLA kan bli vinnare på hans idé. Med sin verksamhet Matakuten tar han vara på butikernas matsvinn och ger bort gratis till behövande. Det blir mindre jobb med att rensa ut mat som passerat bäst före datum för butikerna, mindre avfall för renhållningsarbetarna att hantera och färre hungriga människor. En win-win! Läs mer hos vår mediepartner tidningen Epoch Times.

Licence : All Rights Reserved


X