2016-10-31-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
  • played 27 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Oro bland Kinas kristna för nya religionsregler.
”Kinas Gestapo” kritiseras av partiets egna disciplininspektörer.
Företaget bakom ”Transformers”-filmen får betala skadestånd till Kina.

Vi lyssnar på ett nytt avsnitt av ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004 och har kommit till den sjätte delen av den nionde artikeln. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 254 miljoner människor.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som handlar om hur man förr i tiden tänkte att gott belönas med gott och att en persons öde till stora delar redan är förutbestämt av himlen.

Utan vatten kan ingenting existera, det vet man. Och vatten är källan till allt liv på jorden, det vet man också. Ändå funderar vi väldigt lite kring vatten och tar det för givet. Men nu har forskare från Tyskland visat att vatten har har minne och kan fånga bilder och tankar. Människokroppen består till ungefär 70 procent av vatten, och i dina tårar finns ett minne av hela din varelse. Vattendrag lagrar information om vad varje droppe som finns däri har varit med om, och regnet transporterar information, skriver Life Coach Code. Gör ett besök hos vår mediepartner tidningen Epoch Times och se den tankeväckande videon på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annanstans och som är komponerad med Kinas rika historia som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


X