Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-10-10-audio-se-kin-soh-yvonne

  • played 25 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Riksdagsledamöter vill förbjuda kinesisk organhandel; Svenskar får organ från kinesiska fångar.
Kinas nya regler för utländska företag är en besvikelse.
Ny regel förhindrar protester mot övergrepp inom Kinas rättssystem.

Vi lyssnar på ett nytt avsnitt av ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004 och har kommit till den fjärde delen av den nionde artikeln. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 252 miljoner människor.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som handlar om att en skuld alltid behöver betalas tillbaka.

Rapporter som visar att övernaturliga förmågor existerar blir allt vanligare inom forskarvärlden. Den amerikanske forskaren Dean Radin, som är chefsforskare på Institute of Noetic Sciences i USA undersöker nu hur mediterande människor kan utveckla övernaturliga förmågor. Läs mer om överraskande nyheter om bland annat hälsa och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annan stans och som är komponerad med Kinas rika historia som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


X