Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-09-26-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Spekulationerna växer om nytt politiskt system i Kina.
Nya utrensningar - en varning till Xi Jinpings politiska rivaler.
Advokater tilläts försvara falungong-utövare i uppmärksammat fall.

Vi fortsätter med ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004 och har kommit till den tredje delen av den nionde artikeln. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 251 miljoner människor.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia om vad man i Kina kallat ödesförbindelse. Den handlar om en en ung man som letade efter en kvinna att gifta sig med och den gamle mannen som visade honom vem det skulle bli. Ny spännande studie om tankars kraft från mediterande människor som leds av Stanfordproffessor inledd. Tecken på positiva resultat finns redan. Läs mer om överraskande nyheter om bland annat hälsa och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annan stans och som är komponerad med Kinas rika historia som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


Itunes RSS

Hot Tracks on iTunes

X