2016-09-12-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kina inför nya tuffare visumregler för svenskar.
Hyllningar till minnet av Mao Zedong ställs in.
Kinas grannar rustar nu upp som ett svar på Kinas militarisering av omstridda havsområden.

Vi fortsätter med ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004 och har kommit till den andra delen av den nionde artikeln. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 250 miljoner människor, dvs 20% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia om en Mästares råd till sin lärjunge om vad som verkligen är äkta och viktigt i livet.
Nu visar forskning att vårt svenska lingon är något av ett superbär som innehåller massor av hälsostärkande polyfenoler. Lyssna så får du höra vilka fyra tydliga hälsofördelar forskningen visade. Läs mer om bland annat hälsa och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annan stans och som är komponerad med händelser i Kina som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


X