2016-08-29-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Ja, då är vi tillbaka i etern igen med första programmet efter vårt sommaruppehåll, och vi börjar med lite av det som hänt i Kina under sommaren.

Chefsläkare för Nya Karolinska sjukhuset efterlyser internationell utredning om organstöld i Kina. Tänk efter innan du köper giftiga produkter från Kina till ditt barns skolstart.
Kapitalflykten från Kina fortsätter.

Vi fortsätter med ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004 och har kommit till den första delen av den nionde artikeln. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 248 miljoner människor.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som beskriver hur man påverkas och formas som människa av olika typer av musik enligt de tankar man hade i Kina förr i tiden.

Sover du dåligt? Då skall du skaffa ett tungt täcke, det är en gammal beprövad metod. Läs mer om bland annat hälsa och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik du troligen inte kan höra någon annan stans och som är komponerad med händelser i Kina som inspiration.

Licence : All Rights Reserved


X