2016-06-13-audio-se-soh-yvonne

  • played 31 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinesiska hackare har infiltrerat det globala banksystemet.
Vad vill Kina med den nya sidenvägen egentligen?
Sonen till Kinas förre ledare i husarrest.

Vi fortsätter där vi slutade sist och har kommit till den andra delen av den nionde artikeln i ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 240 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som utspelade sig i Kina under Jin-dynastien och handlar om Xingling en man som alla trodde var en dumbom.. men allt är inte alltid som det ser ut att vara..

Avslutningsvis berättar vi lite om Isländska forskares arbete med att finna en permanent lagringsmöjlighet av vårt allt större koldioxidutsläpp. Läs mer om bland annat hälsa och vetenskap hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.Licence : All Rights Reserved


X