Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-06-06-audio-se-soh-yvonne

  • played 33 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kina och den virtuella valutan Bitcoin: Kapitalflykt och spekulation bakom prisuppgång.
Falungong ser fram emot ett nytt Kina.
Kineserna bunkrar guld.

Vi har kommit till den första delen av den nionde artikeln i ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 239 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som utspelade sig i Kina på 1000-talet och handlar om att man då ansåg att himlen hjälper goda människor…

Avslutningsvis berättar vi lite om Sanna Ehdins nya bok som visar på att det går att göra sig av med negativa tankar och beteenden genom Happy Heartmetoden. Hon skriver i boken att dina negativa tankar är inte du själv, de är präglingar som går att ta bort. Läs mer hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X