Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-05-30-audio-se-soh-yvonne

  • played 23 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Ökenspridningen i Kina orsakar problem i Asien.
Utrensning av förre partiledarens fäste i Shanghai förväntas under året.
Statliga företag i Kinas äter upp landets resurser.

Vi har kommit till avsnitt den femte och sista delen av den åttonde artikeln i ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 238 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia om hur en enda mening kunde kunde göra skillnad på undergång eller överlevnad …

Och.. sist men inte minst kan vi berätta om att vildhonung dödar sjukdomsbakterier hos människan. Det är därför honung har använts som folkmedicin i tusentals år. Läs mer hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X