Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-04-25-audio-se-soh-yvonne

  • played 32 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas ledare Xi Jinping har utsett sig själv till ÖB och har utfärdat tio budord för partiledningen.
Är Kinas dödliga organhandel på väg att fasas ut?
Kinas vattenföroreningar är enligt miljöexpert ”bortom all kontroll”.

Vi har kommit till avsnitt fyra av den åttonde artikeln i ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 234 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som handlar om en liten söt vit sköldpadda som en man köpte på en marknad…

Och.. sist men inte minst berättar vi om ett nytt projekt med målet att finna liv i universum som leds av vetenskapsmannen Stephen Hawking och den ryske miljardären Yuri Milner. Läs mer hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X