2016-04-18-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas antikorruptionskampanj närmar sig toppen.
Tre Hongkongmedier nedlagda på en vecka.
Kina fortsätter med rekordstora investeringar i Europa.
Vi har kommit till avsnitt tre av den åttonde artikeln i ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. De här artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och är orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 234 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer tre korta historier från gamla tider i Kina då man trodde på allt har en själ…

Och.. sist men inte minst berättar vi om en nyupptäckt bakterie som kan ”äta” plast. Det är en upptäckt som kan revolutionera återvinningstekniken. Läs mer hos vår mediepartner tidningen Epoch Times som finns i 25 länder och på 21 olika språk på www.epochtimes.se

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X