2016-03-07-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
  • played 36 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Innovation saknas i Kina – det behövs sociala och politiska reformer.
Utrensad säkerhetschef i Kina anklagas för religiös förföljelse.
Spänningarna i Sydkinesiska sjön stiger.

Vi fortsätter lyssna på ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004, och har nu kommit till den sjätte och sista delen av den sjunde artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 229 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.
Från våra engelska kollegor på Ancient Tales of Wisdom kommer en historia som handlar om hur Confucius ansåg att en gentleman skall uppträda.

5 000 års civilisation väcks till liv i en Shen Yun föreställning. Genom musikens och dansens universella språk väver Shen Yun en underbar gobeläng av himmelska sfärer och gamla legender, såväl som epos om dagens hjältar, och tar med dig på en resa genom 5 000 år av kinesisk kultur. Dess bländande skönhet och otroliga energi är både upplyftande och inspirerade för publiken. En Shen Yun-föreställning presenterar världens främsta klassiskt skolade dansare, en unik orkester som sammanför Öst och Väst, samt bländande animerade bakgrundsprojektioner – vilket allt tillsammans skapar en enastående föreställning. Kom själv och se varför den här föreställningen får miljontals människor världen över att förundras. Gå in på www.shenyun.com och ta reda på var i världen du vill se föreställningen…

Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika historia och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X