Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-01-25-audio-se-soh-yvonne

  • played 22 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Användaravtal till kinesiska produkter tvingar dig att följa regimens censur – även utomlands. Konferens i Hongkong för Falungongutövare fick utrymmas efter bombhot – organisation knuten till kinesiska regimen tros ligga bakom. Kinesiska nyårsdekorationer måste vara politiskt korrekta.
Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit till den första delen av den sjunde artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste drygt 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 225 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.
Att vara osjälvisk kan vara en ovärderlig tillgång.. det visar historien den här veckan som handlar om vad som hände en liten fattig flicka under en hungersnöd i Tyskland för många år sedan.. Det fanns en tid då världen var fylld av magi och glans, som om allt på jorden existerade i samklang med himlen. Man såg det i konsten, kände det i luften och hörde det i trummans slag. Det var hjältarnas och helgonens, drakarnas och fenixarnas, kejsarnas och de odödligas land. Det som idag bär namnet Kina, kallades förr ”Mittens rike” och ”Det gudomliga landet”. Tänk om du kunde resa tillbaka i tiden och besöka detta förlorade land? Det kan du nu, Shen Yun låter dig uppleva den gudomliga kulturen från Mittens rike. Shen Yun väcker denna förlorade civilisations anda till liv på scenen, med oöverträffad konstnärlig skicklighet. Varje dansrörelse, varje ton gör det här till en fantastisk visuell och känslofylld upplevelse, som du inte kan finna någon annanstans. Kom själv och se varför den här föreställningen får miljontals människor världen över att förundras. Gå in på www.shenyun.com och ta reda på var i världen du vill se föreställningen!
Mellan inslagen spelas musik som är inspirerad från Kinas rika kultur och som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X