Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2016-01-11-audio-se-soh-yvonne

  • played 30 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinesiska hus rivs innan de ens är färdiga. Nya signaler om att Kinas förre ledare kan rensas ut. Byggnadsarbetare i Kina får inte ut sin lön. 
Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu är vi framme vid den femte delen av den sjätte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren.  Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 224 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.  
En gång för mycket länge sedan levde en man som var väldigt skicklig med pil och båge.  Ryktet om hans skicklighet spreds och en dag blev han inbjuden till hovet för att visa vad han kunde. 
Det fanns en tid då världen var fylld av magi och glans, som om allt på jorden existerade i samklang med himlen. Man såg det i konsten, kände det i luften och hörde det i trummans slag. Det var hjältarnas och helgonens, drakarnas och fenixarnas, kejsarnas och de odödligas land. Det som idag bär namnet Kina, kallades förr ”Mittens rike” och ”Det gudomliga landet”. Tänk om du kunde resa tillbaka i tiden och besöka detta förlorade land? Det kan du nu! Shen Yun låter dig uppleva den gudomliga kulturen från Mittens rike. Shen Yun väcker denna förlorade civilisations anda till liv på scenen, med oöverträffad konstnärlig skicklighet. Varje dansrörelse, varje ton gör det här till en fantastisk visuell och känslofylld upplevelse, som du inte kan finna någon annanstans. Kom själv och se varför den här föreställningen får miljontals människor världen över att förundras. Gå in på www.shenyun.com och ta reda på var i världen du vill se föreställningen.
Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X