Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-12-21-audio-se-soh-yvonne

  • played 44 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kina fängslade flest journalister 2015.  Kinas regim betalar folk för att ange grannar som utövar falungong. Diplomater markerade missnöje vid rättegång mot kinesisk advokat.
Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den fjärde delen av den sjätte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren.  Människor som gjort. Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 222 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning. 
Vi får höra en av mina favorithistorier så här i juletider.  Den utspelar sig i New York och spänner över flera decennier och flera länder. Den handlar om en familj som splittrades i Österrike under andra världskriget och den osannolika historien om en fantastiskt vacker broderad bordsduk som för dem tillsammans igen 35 år senare i Brooklyn New York.  
Det fanns en tid då världen var fylld av magi och glans, som om allt på jorden existerade i samklang med himlen. Man såg det i konsten, kände det i luften och hörde det i trummans slag. Det var hjältarnas och helgonens, drakarnas och fenixarnas, kejsarnas och de odödligas land. Det som idag bär namnet Kina, kallades förr ”Mittens rike” och ”Det gudomliga landet”. Tänk om du kunde resa tillbaka i tiden och besöka detta förlorade land? Det kan du nu. Shen Yun låter dig uppleva den gudomliga kulturen från Mittens rike. Shen Yun väcker denna förlorade civilisations anda till liv på scenen, med oöverträffad konstnärlig skicklighet. Varje dansrörelse, varje ton gör det här till en fantastisk visuell och känslofylld upplevelse, som du inte kan finna någon annanstans. Kom själv och se varför den här föreställningen får miljontals människor världen över att förundras. Gå in på www.shenyun.com och ta reda på var i världen du vill se föreställningen… 
Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X