Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-12-14-audio-se-soh-yvonne

  • played 40 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Tvångsaborter och steriliseringar av kvinnor fortsätter i Kina. Fabrik i Kina vill klona människor. 
Advokater i Kina blir själva offer när de utreder tortyr mot klienter. 
Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den tredje delen av den sjätte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren.  Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 221 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.   
Vi får höra en historia som handlar om en ung man som ville söka Dao och ta reda på meningen med livet. Han stötte på många svårigheter på vägen och en dag mötte han en tiggare som försökte dricka vatten ur en trasig vattenskål.
Det fanns en tid då världen var fylld av magi och glans, som om allt på jorden existerade i samklang med himlen. Man såg det i konsten, kände det i luften och hörde det i trummans slag. Det var hjältarnas och helgonens, drakarnas och fenixarnas, kejsarnas och de odödligas land. Det som idag bär namnet Kina, kallades förr ”Mittens rike” och ”Det gudomliga landet”. Tänk om du kunde resa tillbaka i tiden och besöka detta förlorade land?   Det kan du nu,  Shen Yun låter dig uppleva den gudomliga kulturen från Mittens rike. Shen Yun väcker denna förlorade civilisations anda till liv på scenen, med oöverträffad konstnärlig skicklighet. Varje dansrörelse, varje ton gör det här till en fantastisk visuell och känslofylld upplevelse, som du inte kan finna någon annanstans. Kom själv och se varför den här föreställningen får miljontals människor världen över att förundras.  Gå in på www.shenyun.com och ta reda på var i världen du vill se föreställningen… 
Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans

Licence : All Rights Reserved


X