2015-11-23-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
  • played 32 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kina hindrar Miss World-kandidat att delta i finalen. Kina planerar ”rankningssystem” för advokater. Växande stöd i USA:s kongress för att fördöma Kinas organstölder.
Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den andra delen av den sjätte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 219 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.  
Vi får höra en historia som handlar om en godhjärtad jägare från mongoliet som alltid delade sitt byte med sina vänner o grannar. En dag mötte han en underlig varelse..
Och hemma i Sverige håller friluftslivet på att hamna ute i kylan. Enligt Mittuniversitets rapport har friluftslivet ökat bland de äldre åldersgrupperna, men det har minskat bland barn och ungdomar. Det yngre gardet har andra intressen nu och tillbringar alltmer tid inomhus framför datorer, Ipads o mobiler… Lyssna så får du veta mer.
Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas fantastiska historia som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X