2015-11-16-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kineser för ut pengar ur landet med hjälp av bitcoin.
Kinesiskt gränskontroll-system ska hindra folk från att fly landet.
De flesta kinesiska domar bygger på framtvingade bekännelser.

Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den första delen av den sjätte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 219 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Vi får höra en historia som handlar om två konstnärer som gick åt olika håll i världen sedan deras lärare gått ur tiden. De kom dock överens om att mötas igen efter fem år för att se hur de utvecklats och ta reda på vems målningar som var bäst...

Och hemma i Sverige har Statiska Centralbyrån förutspått att Sveriges befolkningsmängd passerar 10 miljonärsstrecket under nästa år, skriver vår mediepartner tidningen Epoch Times. Lyssna så får du veta mer!

Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X