2015-11-02-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Svenska forskare hjälper Kina minska antibiotikaresistens.
Zimbabwes diktator fick kinesiskt fredspris.
Kina sämst i klassen när det gäller frihet på internet.

Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den femte delen av den femte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 218 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Vi får höra en historia som handlar om att bra och harmoniska relationer börjar hos en själv. Vi gör ett besök hos herr Ma och hans fru som under stort motstånd måste ta hand om sin svärmor.

Och hemma i Sverige är det allt fler svenskar som följer olika typer av dieter. Den växande hälsotrenden och miljömedvetenheten har lett till att allt fler människor provar på olika sorters kosthållning. Idag följer fyra av tio svenskar någon form av diet. Enligt Marie Söderqvist, vd på livsmedelsföretagen har mat blivit ett sätt att uttrycka sig själv på, man visar vem man är och att man tänker på sin hälsa. Läs mer ämnet och om hälsa och friskvård hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på
www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas historia som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X