Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-10-19-audio-se-soh-yvonne

  • played 26 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas regim censurerar uppföljare till filmen ”Crouching Tiger, Hidden Dragon”.
Före detta chef för ”Kinas Gestapo” åtalad.
Kina vill att yuanen blir reservvaluta.

Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den fjärde delen av den femte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 217 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning.

Vi får höra en historia som handlar om som handlar om olika sätt som sann skönhet visar sig på. Och hemma i Sverige berättar Stockholms Handelskammare att Stockholms stad beräknas växa snabbast i hela Europa de kommande fem åren. Det beror på migrationen och att Stockholm är en global tillväxtmetropol som drar till sig talanger från olika delar av Sverige och Världen. I Stockholm finns många företag med huvudkontor som är världsledande inom sina sektorer och de drar till sig kompetenta personer. Runt de stora internationella företagen finns också ekosystem av mindre företag som exempelvis advokatbyråer, arkitektbyråer, kommunikationsbyråer och high-tech. Läs mer om ämnet och fler nyheter hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se.

Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas historia som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X