2015-10-05-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

En av Kinas största gruvjättar säger upp 100,000 anställda. Är avtalet om cybersäkerhet mellan Kina o USA en dålig affär för resten av världen? Efter ett öppet brev har människorättsadvokaten Gao Zhisheng återigen kidnappats av kinesiska myndigheter. Vi lyssnar på nästa avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den andra delen av den femte artikeln. Artiklarna ligger till grund för den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses vara orsaken till alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet och dess underorganisationer är idag uppe i över 215 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning. Vi får höra en historia om en person som blev väldigt rådvill och inte visste hur han skulle svara på alla brevfrågor från barn och ungdomar som handlade om gott eller dåligt uppförande. Men han fick den inspiration han behövde att besvara frågorna efter att ha gästat ett bröllop. Visste du att meditation är en hälsobringande metod och har en lugnande effekt på kropp och själ och skänker ett mer avstressat, rofyllt och vaket medvetandetillstånd. Doktor Frank Lipman som är pionjär och internationellt erkänd expert inom bland annat funktionsmedicin menar att det är en förlust för din hälsa att inte meditera regelbundet. Lyssna så får du höra mer om varför det är bra att meditera regelbundet.. eller läs på vår mediepartners hemsida www.epochtimes.se där du också kan läsa mer om hälsa och annat intressant. Mellan inslagen spelas musik som hämtats ur Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X