Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-09-14-audio-se-soh-yvonne

  • played 42 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Många mobiltelefoner från Kina har förinstallerad mjukvara för spionage. Kinesiska turister spenderar mest i Sverige på taxfree.Kina trappar upp striden mot anti-censurtjänster på nätet. Vi lyssnar på ett avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till den sista delen (del 3) av den fjärde artikeln. Artiklarna som troligen har startat den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid anses ligga till grund för alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet är idag uppe i över 214 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning. Vi får höra en historia som utspelade sig i Kina under Tang dynastin och handlar om Zhang Goulao. Han var en av Kinas 8 odödliga och sågs ofta rida baklänges på sin vita åsna. Vi använder ofta luftrenare på burk och sprayar med ros- o tallbarsdoft för att göra luften hemma fräschare. Men det får istället effekten att den redan smutsiga inomhusluften blir smutsigare. Men det går att göra sin egna fina luftfräschare hemma på ett naturligt sätt. Lyssna så får du veta mer, eller läs på vår mediepartners hemsida www.epochtimes.se. Mellan inslagen spelas musik med inspiration från Kinas rika kultur som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X