Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-06-15-audio-se-soh-yvonne

  • played 31 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas förre säkerhetschef dömd till livstids fängelse. Flashmob – det nya sättet som besökande kineser i Sydkorea får ocensurerad information på om massakern på Himmelska Fridens Torg 1989. Wikipedia nu helt blockerat i Kina. Vi lyssnar på ett avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till artikel fyra del två. Artiklarna har troligen startat den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses ligga till grund för alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerat att de lämnar partiet är idag uppe i över 206 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning. Vi får höra en historia som handlar om vikten man ansåg etikett och uppförande hade i Kina förr i tiden... Rörigt hemma och prylar överallt? Enligt synsättet inom traditionell kinesisk medicin har det uppstått en slags stagnation. Men det finns sätt att lösa det på. Lyssna på programmet så får du flera handfasta råd... Mellan inslagen spelas musik med inspiration från den kinesiska historien som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X