Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-06-08-audio-se-soh-yvonne

  • played 23 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Ungdomar cyklar genom hela USA för att rädda föräldralösa barn i Kina. Författaren till boken Mao; den sanna historien drivs av rättvisa och sanning. Kinesiska kommunistpartiet vill öka kontrollen ytterligare över samhället. Vi lyssnar på ett avsnitt ur ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet som är baserad på tidningen Epoch Times artikelserie från 2004. Nu har vi kommit fram till artikel fyra del ett. Artiklarna har troligen startat den största gräsrotsrörelsen i Kina i modern tid och anses ligga till grund för alla avhopp från kommunistpartiet i Kina under de senaste 11 åren. Människor som gjort Tuidang, dvs som officiellt deklarerar att de lämnar partiet är idag uppe i över 205 miljoner människor, över 15% av Kinas befolkning. Vi får höra en historia från Alexander den stores tid och vilka önskningar han ville vidarebefordra till sina undersåtar när han låg på sin dödsbädd. Har du någon gång önskat att du hade en egen butler som kunde rycka in när du inte hinner själv? Ja, det är veklighet i USA och flera länder i Europa redan. Företaget heter Gobutler och det startades av ett par tyskar och är på frammarsch... Mellan inslagen spelas musik med kinesiska förtecken som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X