Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-05-25-audio-se-soh-yvonne

  • played 32 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kanadas nyvalda Miss World’s familj hotas i Kina för skönhetsdrottningens arbete med mänskliga rättigheter. Kina gör anspråk på luftrummet över sina konstgjorda öar. Nya regler mot korruption i Shanghai sänder signal inom kommunistpartiet. Vi fortsätter på ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet med fjärde delen av tredje artikeln, som i dagsläget fått över 204 miljoner männiksor, dvs över 15% av Kinas hela befolkning att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Ca 100.000 dagligen gör Tuidang, dvs tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en berättelse som utspelar sig under Mingdynastin som visar att om man rättar till sina misstag kan det ändra ens öde. Vi följer en välkänd skriftlärd när han skulle avlägga det kungliga examensprovet. Det är skillnad på hur man ser på sötsaker inom den traditionella kinesiska medicinen och vårt vanliga västerländska synsätt. Till exempel säger man inom tcm att för mycket sötsaker överbelastar matsmältningssystemet och kan resulterar i för mycket fukt vilket i sin tur kan ge problem som jästinfektioner, fotsvamp, urinvägsinfektioner, vätskeansamling, och även överflödigt kroppsfett. Lyssna på programmet och lär dig mer om hur man ser på sötsaker inom tcm... Mellan inslagen spelas musik med kinesiska förtecken som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X