2015-05-04-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Organstölder på samvetsfångar i Kina är på agendan i EU-parlamentet. Experter oroas över luftförsvarszoner över Kinas nya konstgjorda öar i Sydkinesiska sjön. Facebooksystem kapat av Kinas ”stora brandvägg. Vi fortsätter på ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet med andra delen av tredje artikeln, som i dagsläget fått över 202 miljoner männiksor, dvs över 15% av Kinas hela befolkning att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Över 100.000 dagligen gör Tuidang, dvs tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en berättelse om en slottsherre som ville hjälpa sina bybor att komma till insikt om att hårt arbete lönar sig. En dag placerade han en sten på vägen som gick förbi hans slott för att se vad som skulle hända.. Flera bybor passerade och klagade på stenen ända tills mjölnarens son kom förbi när det nästan hade hunnit bli mörkt... Vet du att det pågår förberedelser för den första superstjärnan Sarah Brightman att ge ett liveframträdande från den Internationella rymdstationen ISS? Jojomen.. hon har tränat ända sen i januari. Lyssna och uppdatera dig om den senaste utvecklingen inom rymdturismen. Mellan inslagen spelas musik med kinesiska förtecken som du troligen inte kan höra någon annanstans.

Licence : All Rights Reserved


X