2015-04-27-Audio-SE-SOH-Yvonne
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Efter vädjan vid klagomålskontoret i Peking för 16 år sedan startade förföljelsen på Falun Gong. Kinas antikorruptionsmyndighet tar hjälp av Interpol. Kina vill stärka sin makt och öka sitt internationella inflytande med guld. Vi fortsätter på ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet med andra delen av tredje artikeln, som i dagsläget fått över 15% av Kinas hela befolkning att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Över 100.000 dagligen gör Tuidang, dvs tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en historia som utspelar sig under senare delen av Ming-dynastin på 1600-talet vid ett tillfälle när skörden hade slagit fel och en hungersnöd var överhängande. Det berättas om en man i byn som öppnade sin lada och sålde ris billigt till sina grannar så de skulle slippa svälta, och vilka konsekvenser hans handlande fick. Kan man mumsa på godsaker och ändå tappa kilon? Ja choklad i kombination med diverse annat gör susen, lyssna så får du veta mer... Mellan inslagen spelas musik som haft händelser ur den kinesiska historien som förebild.

Licence : All Rights Reserved


X