2015-04-20-audio-se-soh-yvonne

  • played 38 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas förre säkerhetschef åtalas för korruption. Ett kinesiskt cyberspionageprogram som pågått under mer än ett decennium avslöjat. Organstölder från levande samvetsfångar i Kina avslöjad i dokumentär. Vi fortsätter på ljudboken De nio kommentarerna om kommunistpartiet med första delen av tredje artikeln, som i dagsläget fått över 200 miljoner människor att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Över 100.000 dagligen gör Tuidang, dvs tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en historia som utspelar sig för länge sedan i Kina som handlar om en minister som vågade vara stå upp emot kejsaren och vara ärlig. Hur skalar man ett ägg på ett snabbt och smart sätt. Lyssna så får du veta mer... Du får ett enkelt och smakfullt tips som kan minska stressen. Däremellan musik med den kinesiska historien som inspirationskälla.

Licence : All Rights Reserved


X