Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-04-13-audio-se-soh-yvonne

  • played 31 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Kinas miljontals ”efterlämnade barn” far illa. Korruptionsutredningen i Kina riktar sina blickar mot kommunistpartiet. Gigantisk soldriven rymdlaser planeras i Kina. En introduktion till Epoch Times artikelserie De nio kommentarerna om kommunistpartiet. Vi fortsätter på ljudboken med sista delen av andra artikeln, som i dagsläget fått ca 200 miljoner människor att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Ca 100.000 dagligen tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en historia som utspelar sig i antika Kina och handlar om en affärsmans hustru som hade svårt att komma överens med sin svärmor. Men mannen har ett förslag till lösning... Vi berättar om meditation som en hälsofrämjande metod. Däremellan musik med den kinesiska kulturen som inspirationskälla.

Licence : All Rights Reserved


X