Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

2015-03-16-audio-se-soh-yvonne

  • played 29 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Läkare som avslöjade sars-epidemin avslöjar nu också den kinesiska militärens organstölder. Överanvändning av antibiotika stort problem i kinesiska fiskodlingar.
Italiens senat kritiserade Kina i lagförslag mot organhandel. Del fem av vår mediapartner Epoch Times andra artikel om de nio kommentarerna om kommunistpartiet, som fått över 196 miljoner att lämna partiet och alla dess underorganisationer. Ca 100.000 dagligen tar steget att avsäga sig medlemskapet. Vi får höra en liten flickas historia som utspelade sig under kulturrevolutionen i Kina och handlar om en Yuan (motsvarar ca 1 krona). Info om Shen Yun och kommande föreställningar i Stockholm till påsken http://sv.shenyun.com/
Däremellan musik med kinesiska förtecken.

Licence : All Rights Reserved


X