Verhuisdozen kopen Deventer Arnhem Apeldoorn
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

Salland Storage staan de goederen droog en veilig. Bijna iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslag. Dit kan voor de particulier zijn, maar ook de zakelijke gebruiker. Salland Storage biedt uitkomst.

Bij Salland Storage bieden wij en assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen.Ze zijn onmisbaar bij een verhuizing: verhuisdozen, tape, noppenfolie en meer. Iedereen heeft ze nodig voor een succesvolle en veilige verhuizing: verhuisdozen en aanverwante verhuisgoederen. Probeert u wel het gewicht van een verhuisdoos onder de 25kg te houden. Dit is beter voor de doos, maar vooral voor degene die de doos moet verplaatsen.

Salland Storage heeft zich gespecialiseerd in ruimteverhuur. Wij verhuren kantoorruimte, opslagruimte en dus ook buitenruimte. Onze revolutionaire StowBox heeft veel innovatieprijzen gewonnen en is in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd.

http://www.sallandstorage.nl

Licence : All Rights Reserved


X