Opslagcontainer_Huren___Opslagruimte_Huren_Prijzen
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

alland Storage medewerker loopt even mee tot aan uw inboedel. kennen wij al onze klanten persoonlijk, dus de sociale controle is groot. De hal is voorzien van uitstekende camera’s met nachtzicht, een alarmsysteem, een goede bouwkundige beveiliging, professionele ongediertebestrijding en goede verwarming.

Wat zijn de kenmerken van de StowBox (Opslagcontainer):
Het is een speciaal ontworpen opslagcontainer die licht van gewicht, (combinatie: max 1300KG), weerbestendig en robuust is. Hij is eenvoudig te transporteren op onze speciale aanhanger (rijbewijs B voldoet) en mag met maar liefst 800KG worden beladen. Dit is gezien het volume van 13,8m3 meer dan toereikend (bij een inboedel).

Opslagruimte Huren Prijzen, Wij proberen onze prijslijst zo overzichtelijk mogelijk te houden. Wij maken bij de StowBox onderscheid tussen ShortStay en LongStay.Shortstay heeft een all-in prijs en is bedoeld voor een korte opslagperiode van maximaal 12 dagen, welke u onbeperkt kunt verlengen met opnieuw 12 dagen. ShortStay heeft ook geen opzegtermijn.LongStay is voor langere tijd, heeft vaste 4-wekelijkse periodes en geldt tot wederopzegging.

http://www.sallandstorage.nl/opslagruimte-deventer/

https://youtu.be/EhBxiD3zx6I?t=5

https://www.youtube.com/channel/UCB474jGWCBLgbq1AfexTsPw

Licence : All Rights Reserved


X