kantoorruimte deventer| Salland Storage | Opslagruimte
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Salland storage bieden de mogelijkheid aan tot flexibele kantoorruimte huren in ons Deventer bedrijfspand. Deventer is een belangrijke industriestad en heeft een gunstig klimaat voor ondernemers. Kantoorruimte huren in Deventer is maatwerk, dus geschikt voor iedere onderneming en ieder budget. Onze kantoorruimte varieert van een enkele kamer tot een complete verdieping inclusief eigen ingang, magazijn en huisnummer. In onze kantoorruimtes zijn meerdere ondernemingen gevestigd, waaronder een technische onderneming, een
detacheerder, een gezondheidsinstituut en meer. Deze diversiteit zorgt voor een
harmonieuze werksfeer.

Voor ieder budget een maatoplossing, al vanaf € 195,- p.m

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

Salland Storage biedt Particuliere opslagruimte, Zakelijke opslagruimte.we geen minimum- of maximum huurtermijn. Voor particulieren bieden wij opslagruimtes aan in 3 formules. De zakelijke gebruiker heeft andere opslagbehoeften dan de particulier. Met name op het gebied van toegang, flexibiliteit, ontvangst goederen en beveiliging kunnen deze wensen sterk verschillen.

http://www.sallandstorage.nl

Licence : All Rights Reserved


X