Goedkope Opslagruimte Huren-Opslagcontainer Huren Deventer
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Bij Salland Storage kunt u terecht voor het tijdelijk of permanent huren van een opslagruimte. Wij werken volgens het self storage principe, waarbij de opslag is aangepast aan uw situatie wat betreft de duur van de huur en de grootte van de ruimte.

Salland storage biedt Opslagcontainer of verhuiscontainer in Deventer en omgeving? Met een opslagcontainer voor opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw opslagruimte. Wilt u meer opslagfaciliteiten, zoals verruimde toegangtijden en -opties, dan hebben wij ook self storage ruimtes. Wanneer u regelmatig uw goederen wilt bezoeken, of de ruimte wilt inrichten met schappen of kasten, dan is dit de beste keuze. Naast het verhuren van de opslagcontainers bieden wij ook verschillende extra services aan, denk bijvoorbeeld aan hulp bij het verhuizen.

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.


http://www.sallandstorage.nl/

Licence : All Rights Reserved


X