Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Mattie Is Vader Geworden

  • played 44.17 K times
  • uploaded
  • in Podcasts
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Mattie heeft vanochtend aan Wietze en Wim laten weten waarom hij al even niet te horen is op Qmusic. Afgelopen week zijn Mattie en zijn vriendin Kirsten namelijk ouders geworden van twee meisjes.

"Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft weet dat dit véél te vroeg is." Zo vertelde hij vanmorgen tegen Wietze."Je denkt dat je ooit kleine kindjes gezien hebt, maar dit is zó ontzettend klein. Ze doen het ontzettend goed, en iedere dag is er een!"

Blij zijn of zorgen maken? "Het is nog ontzettend dubbel, want moet je blij zijn? Tegen iedereen die ons feliciteert zeg ik ook: feliciteer me maar met potlood, want ik weet het anders ook niet. Het is ook niet het gevoel van wauw ik ben vader, omdat je alleen maar denkt: jeetjemina waar zijn we in beland. Het moet allemaal nog zo indalen."

De grote vraag is natuurlijk... Hoe heten ze!? De eerste dame die ter wereld kwam heet Vesper (Juist, vernoemd naar het personage uit James Bond: Casino Royale.), het tweede meisje heet Bo!

Licence : All Rights Reserved


X