Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Via Vallen Sayang Single

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Sayang...
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..., Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak cobo nglalek'ke
Jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi
Isih tresno sliramu
Duko pujane ati
Nanging kowe ora reti
Kowe sing tak wanti - wanti
Malah jebul saiki
Kowe mblenjani janji

Jare sehidup semati
Nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku
Demi wedok'an liyo

Yo wes ora popo
Insya Allah aku iso
Liiiloo...
Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku

Aku welasno kang mas
Aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang...
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..., Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane, kudu kuat ati
Ibarate sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane, sing iso dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu, sing cocok ning atiku
Nganti atiku jere, atimu ra bakal krungu
Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kang mas,
Aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang...
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..., Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap kowe bali
Ning jero ati iki
Nganti rambutku putih
Tangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali
Nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu
Jo ragu ning atiku
Aku ra iso ngapusi
Sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu
Cintamu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku
Aku welasno kang mas
Aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang...
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..., Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo pepujamu
Cintamu kan tetap abadi

Licence : All Rights Reserved


X