INTERIM BUREAU-INTERIM MANAGEMENT-INTERIM PROFESSIONALS
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Meesters in Management! is gespecialiseerd in interim management op directie- en middenkaderniveau. Wij werken transparant en resultaatgericht. Meesters in Management! verzorgt het inhuren van een interim management professional welke vooral actief is met het vervullen van opdrachten binnen de publieke sector zoals bij een gemeente, provincie of waterschap.

Meesters in Management! is een interim management bureau welke ruim 30 jaar bestaat en detacheert succesvol managers bij de overheid, vooral gemeenten, provincies en waterschappen.

Meesters in Management! levert degelijk marketing advies op interim & project basis en hoogwaardige marketingtrainingen. Wij trainen managers in houding, gedrag, vaardigheden en relevante kennis met een blijvende verbetering daarvan als resultaat. Daarnaast verzorgen wij de training van managementteams.

Kwaliteiten die onze interim professionals kenmerken zijn:analytisch vermogen,bestuurlijke en politieke antenne,begrip voor uw managementproblematiek,communicatief sterk,creatief bij het zoeken naar gedragen oplossingen,doorzettingsvermogen en diplomatiek tegelijk,harde werker,verantwoordelijkheidsgevoel voor de opdracht.


Bezoek hier : http://www.meestersinmanagement.nl/over-ons-interim-management-bureau/

Licence : All Rights Reserved


X