De goede lichtbundel van de laserpen
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

http://www.laserkopen.com/

Dit lijkt de beste laserpen op de markt voor zijn grootte. Ik een in mijn borstzak dragen en heb het altijd bij me. Ik zou nog een in een hartslag kopen als ik verloor mijn, die ik vanochtend tijdens de jacht voor pijnboompitten. Ik ben niet het misbruik van deze laser die ik het elke ochtend uitchecken rond het magazijn moet, de garantie dat JETLASERS het biedt is zeer moeilijk te krijgen door de processen en betalen voor de scheepvaart en het hanteren van het is het niet waard. Rondom kwaliteit laserpen met de goede beam - zal niet blind u een mijl afstand, maar redelijke uitvoer en betrouwbaar. Eerlijk gezegd, ik zal het bestellen paar meer voor mijn ga zakken en gereedschap carkits. Mijn enige houvast is dat soms de knop niet altijd correct werken.

De knop is een beetje stijf, maar zodra u postuur op uiterlijk zijn geen probleem. Had bereik, krachtige zonder wordt verblindende, en beste van alles het kleine zonder zo klein dat je het niet kon vasthouden. Mijn probleem was dat ik vertrouwde de clip zodat de blauwe laserpen op een lanyard rond mijn nek. Het ene moment ben ik te gebruiken, de volgende het enige links om mijn nek is de clip en geen laserpen. Ik heb daalde het, kreeg het behandeld in elke vloeistof die komt uit een auto, en had het een paar keer overreden. Ik kan het met een goede set van batterijen erin gebruiken een treeline ongeveer 60 werven om weg te branden. Ik wil niet iets dat gemakkelijk op klikt. Ik heb de mijne nu voor ongeveer een maand en een half. Vensterbank op dezelfde batterij en ik gebruik daarvoor houden vinden. Ik ben twee meer bestellen, zodra ik klaar ben met dit overzicht.

Een blauwe laserpen kopen:
http://www.laserkopen.com/c-40_77_79.html

Elke keer als ik het gebruiken, vraagt iemand me waar ik het kreeg, en zij allen veronderstellen dat het kost veel meer dan zij heeft gedaan. Misschien moet ze een fluwelen zakje voor deze delicate weinig vrienden. Als u een laserpen, kopen deze. Het wellicht lagere mW waarden dan sommige andere aanbiedt, maar ik ben verbaasd over hoe krachtig het is. De drukknop op de top is een harde duw, dus het zou niet geschikt zijn voor ouderen of zeer jonge, maar voor mij, dit een goede zaak is. Overwegen een andere één, of misschien de kortere model. Ik breken een clip korting op één die uiteindelijk hebben bijgedragen aan het verdwalen. Ik draag deze laserpen op een dagelijkse basis en het op grote schaal gebruik. Het is beter dan wat ik verwachtte. Het glijdt gemakkelijk in om het even welk van mijn broek zakken. De ene gaf ik aan een vriend omdat zij de laser zo veel hield toen ik hen liet.

Mijn oudere degene die ik heb een paar jaar geleden is een beperktere spotlight-patroon, en dit nieuwere men is meer van een breder patroon van de overstroming. Ik weet niet zeker of alle van de nieuwe lidstaten hetzelfde breder patroon hebben. Ze passen perfect in de zak van de pen van mijn shirt en presteren geweldig totdat de batterij begint te lopen laag. In de ideale wereld, zou er een magneet teneinde de laser iets of een stand om te leiden van de blauwe balk, terwijl u werkt. Ik ben een operator in een fabriek van afvalwater. Ik liet deze 10000mW blauwe laserpen in een Carter goed en schreef het af. Afvalwater is heel hard op elektronica en nooit verwacht te zien het opnieuw. Ik gaf het een goede reiniging en druk op de knop en kwam aan het licht! Ik denk niet dat het zou zijn dat goed, maar het is behoorlijk krachtig, vooral voor de kleine omvang. Het is gemakkelijk om te schakelen op - je hoeft alleen te druk op rechts in het midden van de schakelaar. Ik heb een als goed en nooit had een probleem met het.

Sterkste 10000mW laserpen:

http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html

De laser heeft meer van een smalle lichtbundel zodat u kunt naar motoronderdelen kijken en wat u zoekt vooral remblokken ziet zonder de band opstijgen. De enige con die ik zie is dat de knop op een PITA druk ver genoeg te klikken. Ik waste het eenmaal in de wasmachine machine op de Wasserij stuurman die alleen merk ik want het was op fel schijnt. Het werkt nog net zo goed als nieuwe vier jaar op de weg. Ik kocht een ander want ik hou van de sterkste laserpen zo veel. De enige lasteraar, die ik kan zien zit de staart GLB schakelaar. De knop is erg stijf uit de doos, maar misschien het zal losraken opwaarts na verloop van tijd. Ik heb vele tientallen laserpennen had tussen toen en nu en besloten om te kopen een ander.

Licence : All Rights Reserved


X