Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 11/7/16 - Ανοιχτές πόλεις παντού!
00:00
00:00
  • played 54 times
  • uploaded
  • in Radio
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Ανοίχτες πόλεις για τους πρόσφυγες - Περιστέρι, Κερατσίνι, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα, Ξάνθη
Καλεσμένοι στην εκπομπή της 11ης Ιούλη 2016: Αφροδίτη Φράγκου, Παντελής Αποστολίδης, Παντελής Γαβριηλίδης, Αλεξάνδρα Μαρτίνη, Μιχάλης Πέπας.

Αυτή ήταν η προαναγγελία:
Συντονιζόμαστε και σήμερα Δευτέρα 11 Ιούλη στις 9μμ στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην Ertopen στους 106.7 fm και στο ίντερνετ www.ertopen.com. Συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ με νέους μάρτυρες στην υπόθεση του Παύλου Φύσσα και το αντιφασιστικό κίνημα δηλώνει σε κάθε δικάσιμο την παρουσία του έξω από τον Άρειο Πάγο στην Λ. Αλεξάνδρας. Σήμερα η δίκη συνεχίστηκε με μάρτυρα φίλο του Παύλου Φύσσα που για άλλη μια φορά έφερε στην επιφάνεια την οργανωμένη δολοφονική παρουσία του τάγματος εφόδου της ΧΑ στον Πειραιά κάτω από τις εντολές της ηγεσίας της ναζιστικής συμμορίας.
Στην σημερινή εκπομπή θα συνεχίσουμε την ροή ενημέρωσης σχετικά με τη δίκη.

Ταυτόχρονα θέλουμε να τσακίσουμε τους φασίστες και στους δρόμους. Το παράδειγμα αυτή την εβδομάδα το έδειξε η Ξάνθη με την αντιφασιστική κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία των κατηγορούμενων ναζί βουλευτών της ΧΑ στον Έβρο.

Μετά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση και συναυλία στο πλευρό των προσφύγων στο Περιστέρι, οι πρωτοβουλίες της ΚΕΕΡΦΑ για ανοιχτές πόλεις συνεχίζονται με το Κερατσίνι και το Ν. Ηράκλειο την επόμενη Πέμπτη. Θα ακούσουμε για τις πρωτοβουλίες που παίρνονται αλλά και για τις σημαντικές εκδηλώσεις και τα live.

Όλοι δίνουμε το ραδιοφωνικό παρόν στην ντουντούκα των κινημάτων στα ερτζιανά, στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ και σήμερα Δευτέρα 11/7 στις 9μμ, 106.7 fm και στο www.ertopen.com.

Στον ήχο της εκπομπής Βαγγέλης Πίσπας, Γιώργος Κωστόπουλος, Νίκος Παναγόπουλος στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.

Licence : All Rights Reserved


X