Ronnie Flex + Safi & Spreej - Oneindig
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

In het kader van FastForward, een initiatief van PUMA en Top cutting, doken Ronnie Flex en Safi & Spreej samen de studio in. Bekijk hier hoe de running gemaakt werd: http://youtu.be/270CU3u31Ak.

FastForward bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière.

PUMA lanceert samen met platenlabel Top notch een bijzonder internationaal muziekplatform: FastForward. Dit initiatief brengt veelbelovende Nederlandse en Belgische artiesten samen en geeft hen zo een supplemental boost in hun carrière. De Amsterdamse rapper Fit en de uit Antwerpen afkomstige hiphop- en kleinkunstartiest Tourist, beten het spits af: http://youtu.be/KTiB4-adfwY

De vorige aflevering was met SBMG x Kleine Ben & King B: http://youtu.be/6frgoI0ElJU

Het work bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière. De duo's -- waarvan de overige namen in de loop van dit jaar worden bekendgemaakt -- duiken samen de studio in om in één sessie, onder begeleiding van de Belgische producer Cloos, een track te schrijven en op te nemen. De artiesten worden gevolgd en gedocumenteerd tijdens hun kennismaking en het creatieve proces dat daarop volgt. De runnings worden gedurende het jaar uitgebracht en vormen eind 2014 gezamenlijk een EP.

FastForward
Met dit platform heeft PUMA de ambitie om talent te stimuleren om -- zonder belemmeringen -- hun creativiteit te ontplooien. En dit geldt niet alleen op het gebied van muziek; zo zijn de ontwerpers PointDextr (België) en Gieaux (Nederland) aangehaakt voor het artwork van het classroom task.

FastForward is door PUMA tevens uitgerold in de U.K., in samenwerking met online muziek magazine Resident Advisor. Hierbij legt het merk gedurende 2014 verschillende opkomende artiesten king-sized uit de elektronische hoek. De eerste artiest is Seven Davis Jr. "We hebben voor beide classroom undertakingen een aantal talentvolle en bevlogen artiesten benaderd -- ieder in een andere fase van hun carrière. Met FastForward willen we een bescheiden steentje bijdragen aan de groei van hun carrière; we geven ze de middelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en een podium om hun talent te delen met een groter publiek", aldus Joris van Neerbos van PUMA.

http://www.top-cutting.nl/
http://www.puma.com/

Licence : All Rights Reserved


Similar Music and Audio

X