Upload Cover

Dan.zotica.3`s Uploads

 • Incurca lume (Teatru radiofonic)  comedie
  dan.zotica.3 00:51:59 275 0 Downloads 0 Comments
 • Amza - Pellea- Despre vrajitoare
  dan.zotica.3 00:10:16 158 0 Downloads 0 Comments
 • Umor din anii epocii de aur
  Umor din anii epocii de aur Autor: Eduard Jurist. Regia artistică: Val Moldoveanu.Distribuţia: Mircea Şeptilici, Vasilica Tastaman, Rodica Popescu Bitănescu, Nicu Constantin, Mihai Mălaimare, Petre Lupu, Mihai Stoenescu, Dana Cosma , Sorin Gheorghiu, Dem Rădulescu. Regia tehnico-muzicală :Dan Antonescu.
  dan.zotica.3 02:00:00 397 0 Downloads 0 Comments
 • Mozart Trilogia Simfonica finala (Biografii-memorii)
  Mozart Trilogia Simfonica finala (Biografii-memorii) Mozart- Biografia unei capodopere
  dan.zotica.3 01:00:00 200 0 Downloads 0 Comments
 • Ludwig Van Beethoven Simfonia_a_9-a (Biografii-memorii)
  dan.zotica.3 01:00:00 190 0 Downloads 0 Comments
 • Constantin Nottara
  Constantin Nottara În 1877, Nottara a început să joace pe scena Teatrului Național. Unul dintre pionierii școlii realiste de interpretare scenică, a aderat un timp la stilul romantic de joc, sub influența cerințelor vremii și sub îndrumarea lui Mihail Pascaly. Nottara s-a afirmat în roluri ca Shylock, Hamlet și Lear din teatrul shakespearean, Oedip din Oedip Rege de Sofocle, Don Salluste din Ruy Blas de Hugo, bătrânul medic din Medicul în dilemă de Shaw, Ștefan Tipătescu din O scrisoare pierdută și Ion din Năpasta de Ion Luca Caragiale, Vlaicu din Vlaicu Vodă de Alexandru Davila, Ștefan cel Mare din Apus de Soare și Tudose din Hagi-Tudose de Delavrancea, etc.. Contactul cu dramaturgia originală, îndrumarea lui Caragiale și colaborarea cu actori de orientare net realistă ca Aristizza Romanescu și Grigore Manolescu, l-au readus la vechea sa orientare realistă. Jocul lui Nottara profund emoționant, pus în valoare de un glas modulat caracteristic, și expresiv prin frazare, se întemeia pe construirea gândită și precisă a rolului, astfel încât nimic din interpretare să nu rămână nejustificat. Nottara a avut o intensă activitate și ca director de scenă și profesor la Conservatorul dramatic din București. Printre elevii săi se numără actori de renume: Tony Bulandra, Velimir Maximilian, Ion Manolescu, Maria Ventura, Maria Filotti, etc..
  dan.zotica.3 01:00:00 203 1 Downloads 0 Comments
 • Shakespeare- Othello
  Shakespeare- Othello O poveste shakesperiană de inspirație italiană, Othello este tragedia unui om prea încrezător și prea bun. Othello, general venețian de origine străină, este un maur căsătorit cu Desdemona, fiica unui senator venețian. Un străin dăruit cu putere politică, o soție minunată și stima unui întreg oraș nu putea stârni decât invidie. De multe ori oamenii se consideră superiori unui om doar pentru că acesta face parte dintr-o rasă străină și toate succesele sale, altfel dobândite prin muncă cinstită, li se par furate pentru că el nu trebuia să trăiască acolo, la Veneția, pentru că nu s-a născut acolo. În ochii lor impostura locală merită mai multe drepturi decât geniul venit de peste mări.
  dan.zotica.3 02:25:00 253 1 Downloads 0 Comments
 • Camil Petrescu-Suflete Tari
  Camil Petrescu-Suflete Tari 6 iunie 1966 -[1] Suflete tari, regia Elena Negreanu, cu Ion Manolescu ca Matei Boiu-Dorcani, Tanți Cocea ca Ioana Boiu, Constantin Codrescu ca Andrei Pietraru, Toma Dimitriu ca Șerban Saru-Sinești, Clody Berthola ca Maria Saru-Sinești, Nicolae Brancomir - Contele Bazil, Nicolae Bălănescu - Culai Darie și Tina Ionescu ca Domnișoara Elena.
  dan.zotica.3 01:30:00 289 0 Downloads 0 Comments
 • Mircea Eliade - Maitrey
  Mircea Eliade - Maitrey Eroina romanului, Maitreyi Devi, fiica unui mare filozof indian, Surendranath Dasgupta, trăiește o dragoste mistică, s-ar putea spune, cu autorul cărții. Acțiunea are loc în Calcutta anilor 1930, Eliade (Allan) locuind în casa lor, ca „ucenic” al acestui savant. Deși la început el nu simte decât repulsie pentru Maitreyi, se îndrăgostește iremediabil de aceasta. Fata îi impărtășește sentimentele dar nu îi mărturisește dragostea, aceasta reflectându-se în faptele sale. Romanul introduce cititorul în lumea fascinantă a Indiei, a obiceiurilor și a tradițiilor orientale. Dasgupta refuză căsătoria lor, alungându-l pe Eliade, care, îndurerat, se refugiază în Himalaya pentru o vreme ca pustnic, în timp ce Maitreyi este supusă pedepselor crudului ei tată, după care se mărită forțat. (Wikipedia)
  dan.zotica.3 01:45:00 213 0 Downloads 0 Comments
 • Ion Manolescu-Biografie
  Ion Manolescu-Biografie Dedic aceasta biografie grupului TEATRU RADIOFONIC.
  dan.zotica.3 01:00:00 185 1 Downloads 0 Comments
 • show more
dan.zotica.3
 • dan.zotica.3
 • profile viewed 2407 times
 • message share profile
X