Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

About:

Op saturatiemeter.nl is de webshop specialist van Nederland op het gebied van betrouwbare en betaalbare saturatiemeters die het zuurstofgehalte in bloed meten.
Wij hebben een brede keuze uit diverse modellen Pulse oximeters in diverse prijsklassen voor thuis/ privé gebruik maar ook voor medische professionals.
De Oximeter oftewel Zuurstofmeter genoemd, is een hulpmiddel in de vorm van een clip om via de vinger de hoeveelheid zuurstof in bloed te meten. Dit is een belangrijke graadmeter voor met name sporters, bergwandelaars, longpatiënten, EHBO-ers en stoppende rokers.
Sinds bijna 7 jaar levert Saturatiemeter.nl niet alleen de beste saturatiemeter modellen, maar ook diverse speciale medische hulpmiddelen met name gericht op long problematiek. Wij leveren onder andere de alom geprezen MIR Spirometers, de betrouwbare en scherpst geprijsde Glucose en Cholesterolmeter van Nederland en de handmatige bloeddrukmeters van Spengler die wereldwijd door artsen worden gebruikt vanwege hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze producten leveren wij niet alleen aan particulieren maar ook aan instellingen, ziekenhuizen, fitnesscentra, praktijken voor fysiotherapie huisartsenpraktijken etc.
Bent u op zoek naar een specifiek zuurstofmeter product bezoek dan saturatiemeter.nl

Clair3fan`s Uploads

    This user didn't upload any Music or Audio file yet...
clair3fan
  • clair3fan
  • profile viewed 15 times
  • message share profile
X