Upload Cover

RadioTransilvania`s Uploads

 • Interviu Ad libitum voices
  Interviu Ad libitum voices Cvartetul Ad Libitum Voices a cântat joi, 17.12.2015, la Turda. Ascultati ce au dezvăluit componentii trupei pop-opera ascultatorilor.
  RadioTrans... 00:07:02 234 0 Downloads 0 Comments
 • Conferinta de presa cu ministrul educatiei, Sorin Campeanu
  Conferinta de presa cu ministrul educatiei, Sorin Campeanu Sorin Câmpeanu, ministrul Educației și Cercetării a vizitat ieri școli din Turda și Săndulești, la invitația deputatului Mircea Irimie (ALDE). Vizita la Turda și Săndulești a durat mai bine de opt ore și a inclus Colegiul Național Mihai Viteazu, Colegiul Tehnic Turda, Colegiul Emil Negruțiu, grădinița din Copăceni, Școala Simion Balint din Săndulești și Școala Ioan Opriș din Turda. Sorin Câmpeanu a fost însoți pe durata vizitei de deputatul Mircea Irimie, primarul Tudor Ștefănie, Valentin Cuibus, inspectorul general județean , doi inspectori adjuncți din ISJ Cluj, consilierul județean Cristian Matei, consilierul local Ovidiu Micu (ALDE). Vizita ministrului s-a încheiat la Școala ”Ioan Opriș” din Turda și cu o conferință de presă.
  RadioTrans... 00:40:42 317 0 Downloads 0 Comments
 • Costina Bolos despre campania umanitara Old Boys
  Costina Bolos despre campania umanitara Old Boys Echipa de Rugby Old Boys a Universităţii Cluj a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri pentru colegul lor, Petre Mitu, în vârstă de 37 ani, fostul căpitan al echipei naţionale de rugby, care suferă de o boală incurabilă. Petre Mitu a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativa fără posibilitate de vindecare, afecţiune pentru care există în prezent doar variante de tratament pentru stagnarea evoluţiei bolii. Animaţi de fostul căpitan al echipei de rugby clujene, Cristian Sauan, membrii echipei s-au mobilizat pentru realizarea unui calendar inedit, iar fondurile obţinute din vânzarea acestuia vor fi donate fostului mare rugbyst.
  RadioTrans... 00:00:36 291 0 Downloads 0 Comments
 • Discurs Mircea Irimie - Zilele Turzii
  Discurs Mircea Irimie - Zilele Turzii Discursul deputatului Mircea Irimie cu ocazia inaugurarii Zilelor Turzii
  RadioTrans... 00:02:28 319 0 Downloads 0 Comments
 • Ministrul Daniel Constantin si Ioan Has
  Ministrul Daniel Constantin si Ioan Has Ministrul Daniel Constantin in dialog cu directorul Statiunii de Cercetari Agricole Turda, Ioan Has
  RadioTrans... 00:00:45 263 0 Downloads 0 Comments
 • Partidul Conservator se va numi ALDE România
  Partidul Conservator se va numi ALDE România Partidul Conservator se va numi ALDE România, susţine deputatul Mircea Irimie, preşedintele filialei clujene a partidului
  RadioTrans... 00:00:28 252 0 Downloads 0 Comments
 • Interviu cu Cristian Gog, Magic People
  Interviu cu Cristian Gog, Magic People Iluzionistul Cristian Gog împreună cu Magic People, Create.Act.Enjoy şi Beard Brothers au realizat campania "Nu trece pe lângă", în centrul Clujului. În cadrul campaniei, cei care au trecut prin centrul oraşului au putu vedea un bărbat, o femeie sau un copil, căzând ca şi leşinaţi, iar într-o altă situaţie asistau la violenţă între un bărbat şi o femeie sau între doi bărbaţi în mijlocul drumului.
  RadioTrans... 00:08:33 331 0 Downloads 0 Comments
 • Codruta Bungardean, lansarea proiectului "Ansamblu urban"
  Codruta Bungardean, lansarea proiectului "Ansamblu urban" Proiectul este finanţat din granturi europene în proporţie de 85%, iar 15% este cu finanţare de stat. Valoarea totală se ridică la peste 320.000 de lei. Detaliile tehnice au fost oferite de Codruţa Bungărdean, şeful Serviciului de finanţări externe şi relaţii internaţionale.
  RadioTrans... 00:00:20 1.26 K 0 Downloads 0 Comments
 • Lucian Nemes, lansarea proiectului "Ansamblu urban"
  Lucian Nemes, lansarea proiectului "Ansamblu urban" Centrul va fi reabilitat ca un ansamblu urban al sec 18-19. În acest scop, miercuri s-a lansat proiectul "Măsuri integrate pentru reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a centrului istoric al municipiului Turda". Viceprimarul Lucian Nemeş a afirmat cu această ocazie că proiectul va reglementa modalitatea de construire in centrul municipiului.
  RadioTrans... 00:00:25 480 0 Downloads 0 Comments
 • Maria Onis, Olimiada pamantului 2015
  Maria Onis, Olimiada pamantului 2015 Secţiunea de creaţie literară a Olimpiadei Pământului a fost coordonată de profesoara Maria Oniş, care a declarat că tot latura artistică s-a urmărit şi la această categorie, lucrările cu caracter ştiinţific fiind excluse.
  RadioTrans... 00:01:23 363 0 Downloads 0 Comments
 • show more
RadioTransilvania
 • RadioTransilvania
 • profile viewed 1631 times
 • message share profile
X