Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Syte E Verber Le Te Hapen (me Akorde)…

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Em C
Sytë e verbër le të hapen
D Gmaj7
I dobëti thotë jam i fortë
C Am7 B7sus B7
Fjala e Zotit na thotë kështu
Am D7sus D
Dhe në sprova unë qëndroj
Gmaj7 Cmaj7
Para maleve të k'saj jetë
Am7 B7sus B7 Em7
Zotin e kam mburojë dhe fuqi

Ref

Am7 D Em7
Do t'i ngre duart lart n'praninë tënde
m7 D G
Në shtëpinë e Zotit do të banoj
Am7 D
Haleluja Ti je Zot
G Cmaj7 Haleluja i yti jam
Am7 B7sus Esus E
Jezus Ty t'kam mburojë dhe fuqi

Licence : All Rights Reserved


X