Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

O Nate E Shenjte

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë


Në atë natë Shpëtimtari u lind
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind

O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë
Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin
Ligji i tij është dashuri
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër


Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!
Lavdinë dhe fuqinë do ta shpallim përjetë
Lavdinë dhe fuqinë do ta shpallim përjetë

O Natë e Shenjtë

O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë
Në atë natë Shpëtimtari u lind
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind
O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë

Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin
Ligji i tij është dashuri
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër

Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!
Lavdinë dhe fuqinë do ta shpallim përjetë
Lavdinë dhe fuqinë do ta shpallim përjetë

Licence : All Rights Reserved


X