Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Në Krishtin Veç - Me Akorde

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

G D G A
Në Krishtin veç shpresën e gjej
D/F# G A D
Dritë e kam forcë edhe këngë G D G A
Ky shkëmb i fortë, themeli im D/F# G A D
Qëndron në stuhi, zjarr dhe thatësirë

Ref: D/F# G D/F# A
Shih ç'dashuri, paqe pa fund D/F# G D/F# A
Që frikën nxjerr e lodhjen zhduk G D G A
Ngushëllimi im, gjithçka që kam
D/F# G A D
Në dashurinë e tij qëndroj G D G A
Në Krishtin veç që mori n'mish
D/F# G A D
Gjithë plotësinë e Perëndisë G D G A
Prej dashurisë, dhuratë e drejtë D/F# G A D
*Gozhduar nga ata që desh

Ref: D/F# G D/F# A
Në atë kryq ku Qengji vdiq
D/F# G D/F# A
Ati qiellor pa me gëzim G D G A
Se çdo mëkat në të u hodh
D/F# G A D
Jezusi vdiq që unë t'jetoj G D G A
Trupi i tij u shtri përdhe
D/F# G A D
Drita e botës u ther për ne G D G A
Triumfues, lavdiplotë D/F# G A D
*Prej varrit u ngrit dhe u ringjall

Ref: D/F# G D/F# A

N'fitore sot ai qëndron D/F# G D/F# A
Mallkimi në mua s'ka forcë G D G A
Unë jam i tij, i imi është
D/F# G A D
Unë jam i blerë me gjak të tij

Licence : All Rights Reserved


X