Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Kjo Bot Kërkon Për Një Hero Sot

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

F#m E/G# A
Kjo botë kërkon për një hero sot,
Bm7 F#m E/G#
Por më të madhin njohim ne:
F#m E/G# A
i plot fuqishmi, Mbret mbi mbretër,
Bm7 F#m
Sundimtar i kombeve,
Bm7 F#m
i cili mori trajtë shërbëtori
Bm7 D/A E/G# F#m7 E
dhe vdiq që ne të gjejmë shpëtim.
A
Refreni: Ne e shpallim qartë
E
Thërrasim me zë të lartë,
Bm F#m
Ai është kampioni,
E (fund A)
Fitimtar. (Refreni 2X)
F#m E/G# A
I plotfuqishmi është heroi,
Bm7 F#m E/G#
Nga zgjedhë e vdekjes na çliroi.
F#m E/G# A
Me Jezusin ne s'kemi frikë më,
Bm7 F#m
Djalli ikën para Tij.
Bm7 F#m
Drita e Tij do t'shndrisë mbi kombe,
Bm7 D/A E/G# F#m7 E
Me shpatë drejtësie do të vijë.
(Refreni)
ABCB tag Intro: B. End: tag (last 2 lines)

Licence : All Rights Reserved


Similar Music and Audio

X